Як купити нерухомість на Кіпрі без посередників

Один з класичних варіантів — купити нерухомість на Кіпрі безпосередньо в інвестиційного фонду під управлінням компанії.

Така угода проходить без участі брокера і виключає агентську комісію. Це в першу чергу пов’язано з законодавчими обмеженнями на Кіпрі: фонди лімітовані у використанні брокерських послуг, ця діяльність повинна бути підтверджена і схвалена CISIC (комісія з цінних паперів Кіпру). Тобто, представляти інтереси компанії на зовнішньому ринку може тільки особа, що володіє необхідною репутацією і знаннями через те, що це безпосередньо впливає на імідж компанії та країни. Прямий вихід на покупця ефективніше і швидше, він економить час і ресурси всіх учасників. На відміну від агентств нерухомості або брокерів, що працюють по ринку Кіпру для іноземних покупців, інвестиційна компанія на кіпрському ринку нерухомості більше підійде тим, хто купує нерухомість як інвестицію з метою заробляти на володінні.

Інвестиції в нерухомість Кіпру, варіанти локацій і об’єктів з прорахунком прибутковості пропозицій.

Переваги IC Realty, як європейського офісу інвестиційної компанії InCo home, в прозорості й розкритті повної інформації по об’єктах Кіпру для інвестицій і щодо своєї діяльності. Так компанія не допускає включення прихованих комісій у вартість об’єкта, або додаткової винагороди тому, що це буде означати конфлікт інтересів, що в умовах роботи на європейському ринку спричиняє негативні наслідки.

Другий варіант прямої покупки нерухомості на Кіпрі — участь в чинному інвестиційному фонді.

На сьогодні у компанії IC Realty кілька чинних фондів з рядом субфондів. І якщо з’являється новий потенційний об’єкт під інвестиції, який пройшов всю процедуру оцінки та аналізу і готовий до інвестування, IC Realty оголошують додаткову підписку, пропонуючи її інвесторам і так вони можуть приєднатися до фонду, що інвестує.

Третій варіант — купити нерухомість на Кіпрі через індивідуальне створення клієнтського фонду під власний проєкт.

Як придбати нерухомість на Кіпрі без посередників. Відео

Роман Бєлік, СЕО компанії IC Realty, співвласник компанії InCo home, докладно про варіанти прямої покупки нерухомості на Кіпрі з метою інвестицій.

04/02/2021